Vlada dodelila priznanja sportistima

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Okt.2010, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada dodelila priznanja sportistima

Vlada Srbije dodelila je nacionalna sportska priznanja odbojkašu Slobodanu Boškanu i rukometašu Vladimiru Petriću za osvojene medalje na velikim takmičenjima.
Boškan je dobio „sportsku penziju” za osvojenu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine. On je dobio diplomu i doživotno će primati mesečnu nadoknadu u visini od tri prosečne neto plate u Srbiji iz decembra prošle godine.
Petrić je dobio „penziju” za osvojenu bronzanu...
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Priznanja za Boškana i Petrića

Izvor: B92, 14.Okt.2010

Vlada Srbije dodelila je nacionalna sportska priznanja odbojkašu Slobodanu Boškanu i rukometašu Vladimiru Petriću za osvojene medalje na velikim takmičenjima. ..Boškan je dobio sportsku penziju za osvojenu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine. ..Uz to, Boškan je dobio diplomu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.