VRAĆAJ SE SMESTA NA TEREN: Pogledajte neverovatno zakucavanje Vinsa Kartera (46) (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 13:00

VRAĆAJ SE SMESTA NA TEREN: Pogledajte neverovatno zakucavanje Vinsa Kartera (46) (VIDEO)

Fenomenalno, ne samo za nekoga ko ima toliko godina.

Neki sportisti već sa 30 počinju da razmišljaju o penziji, a poneki i na pragu šeste decenije mogu da urade većinu stvari koje niko na svetu ne može.

Američki košarkaš Vins Karter ima 46 godina, a u javnost je isplivao snimak kako monstruozno zakucava.

Završio je sa profesionalnim igranjem u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA 2020. godine kada je nosio dres Atlante. Očigledno da ni tri godine nakon završetka karijere ne planira da ostavi košarku.

A post shared by Team Flight Brothers (@teamflightbrothers)

Osvojio je Vins Karter takmičenje u zakucavanjima na Ol-staru 2000. godine, jednim od najboljih zakucavanja ikada viđenih, a u karijeri je nastupao za Toronto, Nju Džersi Netse, Orlando, Finiks, Dalas, Memfis, Sakramento i Atlantu.

Osam puta je bio Ol-star igrač i najbolji ruki u sezoni 1998/99, a sa reprezentacijom SAD osvojio je olimpijsko zlato u Sidneju.

Jedna stvar je jasna mogao bi da se vrati na teren i da komotno igra barem 20 minuta, jer ovakvo zakucavanje ne može da uradi niko ko nije spreman.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.