Ubio ženu zbog devizne penzije?

Izvor: Mondo, 13.Okt.2012, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio ženu zbog devizne penzije?

Policija uhapsila Milenka S. (38), osumnjičenog za ubistvo Gertrude Dabić (69) u Baču. Nesrećna žena živela od devizne penzije koju je primala iz Nemačke.

Nepuna 24 sata od pronalaska beživotnog tela Gertrude Dabić (69) u njenoj kući u Baču, policija je, nezvanično saznaju "Novosti", u petak pre podne uhapsila meštanina Milenka S. (38) pod sumnjom da je počinio teško ubistvo.

Nesrećna žena je, po dosadašnjim nezvaničnim saznanjima, usmrćena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << brutalno, iz koristoljublja, a u kući u Ulici Zmaj Jovinoj 11, u kojoj je živela sama, pronađena je sa kesom u ustima, a navodno je i davljena. I dalje je, međutim, nepoznato, da li je i šta iz kuće na sprat odneto.

Gertrudino beživotno telo pronađeno je prekjuče popodne, a sumnja se da se ubistvo dogodilo u noći između 9. i 10. oktobra, a stvari u kući su bile ispreturane.

Ubijena žena je, po pričama komšija, živela povučeno i nikoga nije puštala u kuću, a živela je od devizne penzije koju je primala iz Nemačke, gde je sa sada pokojnim suprugom Vinkom radila pre tri decenije. Posle muževljeve smrti proletos, imala je navodno i psihičkih problema.

Ubistvo nesrećne žene otkriveno je kada je devojčica koja je često dolazila kod nje da prosi, videla razbijeno staklo na vratima, a Gertruda nije odgovarala na njeno dozivanje, pa je posumnjala da nešto nije u redu. Devojčica je o tome obavestila komšije, koji su alarmirali policiju, pišu "Novosti".

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.