Temperament mu ne da mira: Veron ponovo na terenu!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2016, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Temperament mu ne da mira: Veron ponovo na terenu!

Ipak, ovoga puta neće u pitanju biti Estudijantes, kao 2013. godine kada se prvi put vratio iz penzije, već je u pitanju amaterski klub Estrelja de Beriso

Legendarnom argentinskom fudbaleru Huanu Sebastijanu Veronu očigledno ne prija sedenje u fotelji, u kojoj se nalazi od kada je otišao u penziju 2012. godine. Nekadašnji sportski direktor, a sada predsednik Estudijantesa, odlučio je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da ponovo obuje kopačke i vrati se na teren.

.

Huan Sebastijan Veron je ponikao u Estudijantesu, u kojem je zabeležio prve i poslednje profesionalne korake. U međuvremenu je nastupao za Boku Juniors, Sampdoriju, Parmu, Lacio, Mančester junajted, Čelsi i Inter. Za reprezentaciju Argentine odigrao je 73 utakmice i postigao devet golova.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.