Izvor: Blic, 08.Jun.2023, 08:10

Stižu veće i penzije i plate, ali i pare za decu! Na listi nove pomoći države i po 5.000 za odmor: Ovo su sve mere za građane koje je najavio predsednik Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučič sinoć je najavio niz ekonomskih mera. Na listi nove pomoći je povećanje penzija, povećanje plata za prosvetu i zdravstvo, ali i ostatak javnog sektora, te direktna novčana pomoć od 10.000 dinara za svako dete starosti do 16. godine. Predsednik je sinoć najavio i novu pomoć u vidu turističkih vaučera, ali i pojeftinjenje pojedinih osnovnih životnih namirnica. Za svaku meru predsednik je obelodanio detalje.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

10.000 dinara za više od milion dece! Prijava je uslov, a evo i kad počinje

Izvor: Blic, 08.Jun.2023

Za razliku od povećanja plata i penzija odnosno mera sa kojom više od 2,5 miliona ljudi već ima iskustvo, sada imamo i novu pomoć države koja do sada nije postojala.

Nastavak na Blic...

Dveri o "Vučićevoj pomoći majkama" - kupovina vremena i novo poniženje

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jun.2023

Da je umesto Vučićeve milostinje roditeljima i obećanih 10.000 dinara za svako dete do 16. godine, njima potrebna obnova vrednosti, kao i da je ova mera samo kupovina vremena i reakcija čoveka uplašenog skorim gubitkom vlasti i novo poniženje - smatra narodna poslanica i potpredsednica Pokreta...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.