SVE-ZBOG-PENZIJE-Uhapsena-zena-koja-je-cuvala-les-mrtvog-muza-9-meseci

Izvor: medio.rs, 14.Okt.2014, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE-ZBOG-PENZIJE-Uhapsena-zena-koja-je-cuvala-les-mrtvog-muza-9-meseci

Želeo je da ga posle smrti pojedu ptice. Otvorila bih prozor i stavila telo pored njega, ali ptice nikada nisu ušle unutra, rekla je žena

U američkoj saveznoj državi Indijani žena po imenu Ila Solomon je uhapšena jer je 9 meseci živela sa lešom svog muža, jer tvrdi da je on želeo da ga pojedu ptice. Zasve to vreme ona je uzimala čekove od njegove penzije. Ila je u intervjuu priznala da je prekršila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << zakon jer nije prijavila smrt svog supruga, za ta će biti i krivčno gonjena.

Njen suprug je preminuo od šloga, a Ila kaže da je želela da ispuni njegovu želju. "Želeo je da ga posle smrti pojedu ptice. Otvorila bih prozor i stavila telo pored njega, ali ptice nikada nisu ušle unutra. Najdalje dokle su stigle bio je klima uređaj", kaže gospođa Solomon.

Njen suprug Džerald je umro krajem aprila. Kada ga je policija tražila početkom maja, Ila im je rekla da nije trenutno tu i daje otišao sa porodicom na Kentaki Derbi.

Kada su posle nekoliko meseci policajci došli opet, rekla im je da se Džerald šlogirao i da je trenutno u zdravstvenoj ustanovi, što je njima bilo sumnjivo i ušli su u stan, gde su pronašli Džeraldovo telo u podomakloj fazi raspadanja.

Pogledajte video sa celim izveštajem sa ovog bizarnog događaja:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.