SUZA U OKU, NA RUCI SAT OD 260.000 EVRA: Svet se divi Zlatanovoj SPRAVI, svi zapanjeni kako to ČUDO IZGLEDA! Vredi li stvarno toliko novca? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 19:07

SUZA U OKU, NA RUCI SAT OD 260.000 EVRA: Svet se divi Zlatanovoj SPRAVI, svi zapanjeni kako to ČUDO IZGLEDA! Vredi li stvarno toliko novca? (FOTO)

Posle 24 godine profesionalne karijere Ibrahimović je završio igračku karijeru,

Igrao je za brojne evropske velikane, ali je ostao najprivrženiji Milanu za koji je nastupao u dva mandata. Iako u poslednje dve sezone zbog konstantnog problema sa povredama nije puno igrao, Zlatan Ibrahimović odlučio je da se baš na San Siru oprosti od profesionalnog bavljenja fudbalom.

Posle 24 godine profesionalne karijere, fudbaler iz Malmea odlučio je da u 42. godini života >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ode u penziju.

Jednog od najboljih napadača svih vremena pamtićemo po nestvarnim potezima i golovima, neobičnom temperamentu, arogantnošću na terenu, ali i plemenitošću van njega.

Jedno je sigurno, možda će se nekada pojaviti neki novi Mesi, Ronaldo, Mbape, ali teško da će fudbal više imati igrača koji će imati temperament i drskost Zlatana Ibrahimovića. I to sa pokrićem!

Na oproštaju koji je bio više nego emotivac za samog Zlatana, sve na stadionu ali i mnoge ljubitelje fudbala širom sveta, istinskim ljubiteljima satova nije promakao onaj kojim je Šveđanin upotpunio svoj izgled na oproštaju od fudbala.

Dok se na prepunom San Siru sa suzama u očima opraštao od fudbala u svom prepoznatljivom stilu, na ruci mu je bio jedan od omiljenih satova iz njegove prebogate kolekcije.

Veliki Zlatan je okačio kopačke o klin i pustio suzu pred celim svetom, a kompletno crni Royal Oak u keramici je idealno pristajao njegovoj potpuno crnoj odevnoj kombinaciji. Izborom sata Ibrahimović je još jednom jasno pokazao da i te kako ima ukusa i da svakom detalju pridaje posebnu pažnju i pažljivo bira ono što će staviti na sebe.

Da voli skupe automobile i satove, Šveđanin je potvrdio nebrojano puta do sada, a tržišna vrednost sata koji je poneo na oproštaju je oko 260.000 evra.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ibrahimović u 5. deceniji izgleda kao Apolon, sav je u mišićima, a posebnu pažnju posvećuje ishrani

Izvor: Luftika.rs, 06.Jun.2023

Životna priča Zlatana Ibrahimovića obeležena je teškim detijnstvom, ali ga to nije sprečilo da postane jedan od najboljih fudbalera današnjice. Postao je jedna od omiljenih javnih ličnosti, sa neverovatnim smislom za humo. Nedavno je objavio da je završio profesionalnu karijeru što je mnoge...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.