SPS-PUPS-JS najavljuju nastavak pomoći za najugroženije

Izvor: Studio B, 25.Apr.2012, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS-PUPS-JS najavljuju nastavak pomoći za najugroženije

Predstavnici izborne liste SPS-PUPS-JS za Beograd najavili su da će, ukoliko oni ostanu na vlasti u glavnom gradu, biti nastavljen niz sveobuhvatnih socijalnih mera za najugroženije stanovnike.

Nosilac liste SPS, PUPS i JS za Beograd Milan Krkobabić i prvi na listi Aleksandar Antić to su najavili prilikom posete centra za dnevni boravak starih na Čukarici.

"U narednoj godini pomoć najugroženijima, takozvanu 'Trinaestu penziju' će, u Beogradu, dobijati >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << svi čija su primanja manja od 20. 000 dinara", kazao je Antić, a prenosi informativna služba te izborne liste.

Antić je rekao da je cilj da se ta jednokratna pomoć sa 16 poveća na 20 000 dinara. Krkobabić je naglasio da će se nastaviti sa brigom o starim licima. Gradiće se novi domovi za stare i centri za dnevni boravak penzionera, jer se ta inicijativa pokazala veoma dobrom.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.