Protest penzionera: Kaznićemo PUPS

Izvor: OkRadio.rs, 06.Apr.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest penzionera: Kaznićemo PUPS

Udruženje sindikata penzionera Srbije je u sredu na protestu u Beogradu pozvalo penzionere da 24. aprila ne glasaju za PUPS i za one koji su im smanjili penzije. Oni su najavili krivičnu prijavu protiv lidera PUPS-a Milana Krkobabića, jer je svojom izjavom da penzioneri "mogu da zaborave na penzije", ako lista okupljena oko SNS izgubi na izborima, uznemirio javnost. Sa skupa koji je pred oko 800 ljudi održan na Trgu Nikole Pašića, penzionerima je upućen poziv da ne glasaju za listu na kojoj je Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), na čijem čelu je Milan Krkobabić, koji je nazvan "penzionerskim janjičarem".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Protest Udruženja sindikata penzionera Srbije

Izvor: RTS, 06.Apr.2016

Predstavnici Udruženja sindikata penzionera Srbije protestovali su u centru Beograda i najavili krivičnu prijavu protiv lidera PUPS-a Milana Krkobabića, jer je, kako navode, svojom izjavom da penzioneri "mogu da zaborave na penzije", ako lista okupljena oko SNS izgubi na izborima, uznemirio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.