Pretres u Peći: Kurtijeva policija upala u prostorije Pošte Srbije

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 18:30

Pretres u Peći: Kurtijeva policija upala u prostorije Pošte Srbije

Policija tzv. Kosova i tužilaštvo ušli su danas oko 15 sati u prostorije Pošte Srbije u Goraždevcu kod Peći.

Oni nastavljaju pretres i istragu nakon što je pre četiri dana policija zaplenila poštino službeno vozilo i četiri miliona dinara za isplatu penzija.

Ispred objekta pošte nalaze se vozila policije, tužilaštva a prolazi i vozilo sa pripadnicima Kfora, prenosi Radio Goraždevac.

Iz Osnovnog tužilaštva u Peći nisu odgovorili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na pitanja radija a prisutna policija i tužilaštvo su proveravali novinare koji se nalaze ispred pošte i legitimisala ih.

Škodran Nikći, portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Peći ranije je rekao da "Tužilaštvo trenutno obavlja predistražne radnje oko oduzetog novca i njegove legalnosti“.

Policija je ispitivala žitelje Gorazdevca srpske nacionalnosti da li podižu novac.

Penzioneri koji zbog zaplene dinara nisu primili januarske penzije ranije su preneli da su očajni i da se snalaze kako bi preživeli.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GORAŽDEVAC Policajci i tužioci pretresaju objekat Pošte Srbije

Izvor: Kurir, 07.Feb.2024

Policija i tužilaštvo ušli su danas oko 15 sati u prostorije Pošte Srbije u Goraždevcu kod Peći, nastavljajući pretres i istragu nakon što je pre četiri dana policija zaplenila poštino službeno vozilo i četiri miliona dinara za isplatu penzija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.