Ponuda NLB banke za korisnike slovenačkih penzija

Izvor: S media, 19.Nov.2010, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponuda NLB banke za korisnike slovenačkih penzija

NLB banka pripremila je posebne ponude za korisnike slovenačkih penzija koji otvore račun kod te banke u Beogradu, saopštila je danas ta banka.

NLB paket za devizne penzionere omogućava penzionerima koji primaju penziju iz inostransva besplatno otvaranje iz inostranstva, sms obaveštenje o prilivu penzije na račun, besplatno podizanje gotovine "maestro karticom" u svim bankomatima NLB Grupe u Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, Federaciji BiH >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Republici Srpskoj kao i telefonsku informaciju o stanju na računu - 24 sata dnevno.

Investiranjem u Agroživ NLB izgubila novac

Početkom novembra, na snagu je stupio Sporazum izmedju Srbije i Slovenije o socijalnom osiguranju koji će omogućava da Zavod za penzijsko i invalidsko osiguranje Slovenije može penziju tzv. “slovenačkih” penzionera da direktno uplaćuje na njihov račun (EUR) u Srbiji.

Do sada je Zavod za penzijsko i invalidsko osiguranje Slovenije mogao penzije da uplaćuje samo na nerezidentni račun koji je otvoren u Sloveniji ili na ruke ovlašćenom licu.

Tanjug

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Isplata slovenačkih penzija u NLB banci

Izvor: Capital.ba, 19.Nov.2010

BEOGRAD, Korisnici slovenačkih penzija u Srbiji novac mogu da podižu i u NLB banci u Srbiji, saopštila je ta banka. Isplata penzija zarađenih u Sloveniji direktno na devizne račune korisnika u Srbiji omogućena je Sporazumom Srbije i Slovenije o socijalnom osiguranju, koji je stupio na snagu početkom...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.