Poaro odlazi u penziju

Izvor: NaDlanu.com, 12.Apr.2012, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poaro odlazi u penziju

LONDON, 12. aprila 2012. (Beta) - Britanski glumac Dejvid Sačet najpoznatiji po ulozi pedantnog belgijskog detektiva Herkula Poaroa, najavio je odlazak u penziju, piše Bi-Bi-Si (BBC).

LONDON, 12. aprila 2012. (Beta) - Britanski glumac Dejvid Sačet najpoznatiji po ulozi pedantnog belgijskog detektiva Herkula Poaroa, najavio je odlazak u penziju, piše Bi-Bi-Si (BBC).Naime, Sačet (66) će u julu 2013. snimiti poslednju epizodu te veoma popularne serije, dodaje BBC.Sačet se u ovoj ulozi prvi put pojavio 1989. godine, a nakon što snimi i poslednju epizodu, pojaviće se u svim pričama koje je Agata Kristi napisala o Poarou."Uzbudjen sam, osećam se kao da sam ostvario san. U isto vreme, ne osećam se dobro jer ću morati da se pozdravim sa Poaroom i zakopam ga", rekao je Sačet.Ovaj britanski glumac igrao je Poaroa u više od 65 televizijskih filmova.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poaro odlazi u penziju

Izvor: Kurir, 12.Apr.2012

Dejvid Suše (66) u julu 2013. snimiće poslednju epizodu te veoma popularne TV serije..LONDON - Britanski glumac Dejvid Suše najpoznatiji po ulozi pedantnog belgijskog detektiva Herkula Poaroa (Hercule Poirot), najavio je odlazak u penziju...Naime, Suše (66) će u julu 2013. snimiti poslednju epizodu...

Nastavak na Kurir...

Posljednji pozdrav slavnom TV-detektivu!

Izvor: Poznati.info, 12.Apr.2012

Britanski glumac David Suchet uskoro će upokojiti lik malog belgijskog detektiva Herculea Poirota po kojem je postao najpoznatiji široj publici. Suchet se planira povući kada 2013. završi snimanje posljednjih pet avantura privatnog detektiva kojeg je od 1989. igrao u više od 65 televizijskih filmova....

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.