PRODUŽEN PRITVOR SUPRUŽNICIMA IZ PAKLA: Poznatom niškom lekaru pretili, izbacili ga na ulicu i uzimali mu penziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 12:49

PRODUŽEN PRITVOR SUPRUŽNICIMA IZ PAKLA: Poznatom niškom lekaru pretili, izbacili ga na ulicu i uzimali mu penziju

Produžen je pritvor vanbračnim supružnicima koji su godinama držali u ropstvu čuvenog niškog lekara

Portparol Višeg suda u Nišu Irena Gušić istakla je da je rešenjem Višeg suda u Nišu od devetog aprila protiv osumnjičenih N.N. i D.P. produžen pritvor za još 30 dana, iz razloga propisanih odredbom člana 211 stava 1. tačke 3. i 4. Zakonikom o krivičnom postupku.

- Sumnja se da su okrivljeni u periodu od marta 2019. godine do marta 2021. godine, primenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sile i pretnje držali oštećenog J. G. iz Niša u cilju eksploatacije njegovog rada i uspostavljanja ropskog odnosa, tako što su ga primorali da napusti porodičnu kuću i živi na ulici, ograničavali mu slobodu kretanja i komuniciranja sa drugim ljudima, oduzimali penziju i druga primanja i primoravali da pozajmljuje novac koji bi im davao - ukazala je ona.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Produžen pritvor paru osumnjičenom da je dve godine tretirao Nišliju kao roba

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2021

Još 30 dana biće u pritvoru N. N. i D. P. koji su osumnjičeni da su dve godine primenom sile i uz pretnje držali jednog Nišliju, inače penzionisanog kardiologa, tretirali ga kao svog roba i oduzimali mu sav novac, saopštavaju iz Višeg suda u Nišu...Njima je po hapšenju, na predlog tužilaštva,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.