Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE DVE GODINE PAUZE: Đibril Sise se vraća iz penzije

Čuveni francuski napadač posle kraće karijere u svetu mode i na muzičkoj sceni kao di-džej, vraća se onome što najbolje zna – fudbalu.

Francuski as koji je do sada u karijeri promenio čak 11 klubova, imaće i 12. po redu, iako je pre dve godine rešio da se penzioniše.
Đibril Sise će ponovo zadužiti kopačke i opremu, ali trećeligaša i to u Švajcarskoj. U pitanju je Iverdon, koji je prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sezone ostvario plasman iz četvrtog u treći rang takmičenja u ovoj zemlji.
Sisea se svi sećamo iz dresa Liverpula, gde je osvojio Ligu šampiona i Superkup Evrope, a osim ‘crvenih’ i Oksera gde se takođe isticao bravurama, igrao je još za Olimpik iz Marseja, Sanderlend, Panatinaikos, Lacio, Kvins Park Rendžers, Al-Garafei, Bastiju, Kuban i Sent-Pero.
Za reprezentaciju francuske odigrao je 42 utakmice.
The post POSLE DVE GODINE PAUZE: Đibril Sise se vraća iz penzije appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.