NAJVEĆI TRENER NEĆE VIŠE STAJATI KRAJ BAZENA: Ratko Rudić u 72. godini otišao u penziju!

Izvor: Kurir, 07.Maj.2020, 20:56

NAJVEĆI TRENER NEĆE VIŠE STAJATI KRAJ BAZENA: Ratko Rudić u 72. godini otišao u penziju!

Legendarni vaterpolo stručnjak Ratko Rudić povlači se iz trenerskog posla u 72. godni života, posle četiri osvojene zlatne medalje na OI sa tri različite selekcije, tri postolja na SP ...
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ratko Rudić otišao u penziju

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2020

Legendarni vaterpolo stručnjak Ratko Rudić povlači se iz trenerskog posla u 72. godni života, poslije četiri osvojene zlatne medalje na OI sa tri različite selekcije, tri postolja na SP..

Nastavak na Nezavisne Novine...

HRVATSKI TIRANIN ŠOKIRAO NA KRAJU KARIJERE: Najdraže su mi medalje sa Jugoslavijom

Izvor: Kurir, 08.Maj.2020, 14:37

Legendarni Ratko Rudić, jedini vaterpolo trener koji je sa tri različite selekcije – Jugoslavijom, Hrvatskom i Italijom bio svetski i olimpijski šampion, vodio je još Brazil i SAD, kao i najveći tim sveta Pro Reko, rešio je da u 72 godini okonča karijeru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.