Milosavljević: Glasaću protiv poskupljenja struje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2010, 02:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević: Glasaću protiv poskupljenja struje

BEOGRAD -

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević izjavio je da bi poskupljenje struje u trenutku kada su zamrznute plate i penzije bilo, u najmanju ruku, nemoralno prema građanima.

Povodom najave iz Elektroprivrede Srbije da će na jesen tražiti od Vlade da odobri novo poskupljenje, Milosavljević je za list Danas rekao da će glasati protiv poskupljenja.

"Ako imamo zamrznute plate i penzije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i tendenciju da neće biti odmrznute do kraja godine, onda je u najmanju ruku nemoralno korigovati one cene koje su pod kontrolom države, a to je cena električne energije. Moj stav je da ću biti protiv poskupljenja struje do kraja godine ukoliko plate i penzije ostanu zamrznute", rekao je Milosavljević.

Tokom prekjučerašnjeg brifinga sa novinarima beogradskih redakcija, generalni direktor EPS-a Dragomir Marković rekao je da ta kompanija nije odustala od zahteva za još jedno poskupljenje električne energije do kraja godine.

On je kazao da su se već sada stekli uslovi da struja poskupi za 20 odsto uz napomenu da to ne znači da će EPS zatražiti da struja i poskupi u tom procentu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemoralna ideja poskupljenja struje

Izvor: B92, 12.Jun.2010

Beograd -- Poskupljenje struje u trenutku kada su zamrznute plate i penzije bilo bi, u najmanju ruku, nemoralno prema građanima, kaže ministar Slobodan Milosavljević..Ministar trgovine i usluga smatra da ne bi trebalo korigovati cene pod kontrolom države dok su zamrznute plate i penzije i ističe...

Nastavak na B92...

Milosavljević: Ja sam protiv poskupljenja struje!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2010

Ministar trgovine Slobodan Milosavljević izjavio je da bi poskupljenje struje u trenutku kada su zamrznute plate i penzije bilo nemoralno prema građanima...Povodom najave iz Elektroprivrede Srbije da će na jesen tražiti od Vlade da odobri novo poskupljenje, on je za "Danas" rekao da će glasati protiv...

Nastavak na Vesti-online.com...

Milosavljević: Glasaću protiv poskupljenja struje

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jun.2010

BEOGRAD, 12. juna 2010. (Beta) - Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević izjavio je da bi poskupljenje struje u trenutku kada su zamrznute plate i penzije bilo, u najmanju ruku, nemoralno prema građanima. Povodom najave iz Elektroprivrede Srbije da će na jesen tražiti od Vlade da odobri...

Nastavak na NaDlanu.com...

Milosavljević: Glasaću protiv poskupljenja struje

Izvor: Mondo, 12.Jun.2010

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević izjavio je da bi poskupljenje struje u trenutku kada su zamrznute plate i penzije bilo, u najmanju ruku, nemoralno prema građanima.

Nastavak na Mondo...

Poskupljenje struje bi bilo nemoralno prema građanima

Izvor: SrbijaNet.rs, 12.Jun.2010

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević izjavio je da bi poskupljenje struje u trenutku kada su zamrznute plate i penzije bilo, u najmanju ruku, nemoralno prema gradjanima. Povodom najave iz Elektroprivrede Srbije da će na jesen tražiti od Vlade da odobri novo

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.