Ljubiši Buhi Čumetu oduzeta invalidska penzija

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubiši Buhi Čumetu oduzeta invalidska penzija

Ljubiša Buha Čume, zaštićeni svedok i bivši vođa surčinske mafije, ni drugi put se nije pojavio pred komisijom Fonda PIO, zbog čega će ostati bez invalidske penzije, koju je primao punu 21 godinu.

"Svaki korisnik koji se dva puta ne pojavi na kontrolnom pregledu, više nema prava na penziju. Nadležna filijala doneće rešenje o stopiranju isplate", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rekli su u Fondu PIO.

Ljubiša Buha Čume je proglašen doživotno nesposobnim za rad još 1993. godine, sa 29 godina života.

Ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin sada namerava da preispita pod kojim je okolnostima Buha penzionisan, kao i u kojoj meri može da bude poslovno sposoban.

Komisija će biti osnovana u okviru inicijative Ministarstva rada da se preispita oko 200.000 invalidnina.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Čume ostao bez penzije, moraće da vrati 5,8 miliona dinara!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014

Kad se sabere sav novac koji je zaštićeni svedok Ljubiša Buha primao, ispada da će morati da vrati prilično veliku sumu..Zaštićeni svedok Ljubiša Buha Čume ostaće bez penzije! On se juče nije pojavio pred komisijom PIO koja je trebalo da utvrdi da li on stvarno boluje od paranoidne šizofrenije,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.