Lepa savetuje Tinsku: Za apstinenciju se ne dobija penzija

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2012, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa savetuje Tinsku: Za apstinenciju se ne dobija penzija

Jelena Tinska, smatra da nacionalna penzija treba da pripadne njoj, a ne Lepi Lukić, ali kraljica narodne muzike poručuje - neće moći!

Naime, nakon što je Jelena Tinska u emisiji “Dobro veče, Srbijo” prozvala Lepu Lukić zbog nagrade koju ova dobija, pevačica joj ekskluzivno odgovara u svom stilu.

- Još nisu odlučili da daju nacionalnu penziju ženama koje 12 godina nisu imale seks! Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je ona radila da je dobije, osim što je pisala memoare?! Što se tiče njene opaske da sam penziju dobila zbog učešća na “Farmi”, podsetiću je da ja nisam učestvovala u tom rijalitiju, nego u “Dvoru”, ali to svakako nema veze s mojom pevačkom karijerom, koja traje već pola veka i zbog koje sam i nagrađena - izjavila je za naš list folk legenda, očito aludirajući na izjavu Tinske da nije imala seks već 12 godina.

Podsećanja radi, Tinska je rekla da je nepravda što Lukićeva dobija penziju zbog “Farme”, a ona ne, i tom prilikom pogrešno je akcentovala njeno ime Lepava, verovatno u želji da pokaže da je Lepa poreklom sa sela. Pevačica pak u tome ne vidi otežavajuću okolnost za sebe, a i zašto bi? Ona, naime, kaže:

- Ja sam poreklom sa sela i toga se ne stidim. Nikad to nisam krila - zaključila je Lepa Lukić.

U želji da dobiju komentar od Tinske povodom ove Lepine izjave, novinari su pokušali da je kontaktiraju, ali iz poštovanja prema čitaocima njenu vulgarnu izjavu nisu želei da objave.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.