Krkobabić: Polovinom godine pomoć siromašnim penzionerima

Izvor: Studio B, 08.Maj.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Polovinom godine pomoć siromašnim penzionerima

Potpredsednik Vlade Srbije i predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Jovan Krkobabić izjavio je da će, ukoliko bude mogućnosti, polovinom ove godine biti izdvojena jednokratna pomoć za najsiromašnije penzionere.

Krkobabić koji je danas u Kraljevu prisustvo godišnjoj skupštini Saveza penzionera, rekao je da je izmenama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju i reformom sprovedenom uz sagalsnost Međunarodnog monetarnog fonda, " >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << penzija postala garantovani element".

"Penzije više niko ne može dovoditi u pitanje - sva stečena prava su garantovana, i one će biti uvek isplaćivane redovno na petnaest dana, povećavaće se svake godine u skladu sa kretanjem zarada u javnom sektoru", rekao je Krkobabić.

Vođa PUPS je ocenio da je njegova stranka spremna za izbore "u svako doba". "Ja zaista ne brinem za izbore, i oni mogu biti danas, sutra, za godinu dana - kada god žele ovi koji se stalno nešto međusobno glože oko datuma i uslova, jer PUPS može za deset dana spremno izaći na izbore", rekao je Krkobabić agenciji Beta.

"Mi su u ovaj parlament ušli sa pet poslanika, a ja očekujem da ćemo u budućem parlamentu imati pet puta vise poslaničkih mandata, jer se penzioneri masovno uključuju u našu partiju koja je postala moća i jaka i sada broji 126.000 registrovanih članova", rekao je Krkobabić.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.