JOŠ NIJE VREME ZA PENZIJU: Tijago Silva želi da produži ugovor sa Čelsijem

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 15:07

JOŠ NIJE VREME ZA PENZIJU: Tijago Silva želi da produži ugovor sa Čelsijem

Na pragu je pete decenije, ali ne odustaje.

Fudbaler Čelsija Brazilac Tijago Silva želi da produži ugovor sa londonskim klubom, prenose danas britanski mediji.

Tijago Silva (39) ima ugovor sa Čelsijem do juna naredne godine, a brazilski fudbaler planira da i u sezoni 2024/2025. igra za "plavce". Britanski mediji navode da je Brazilac dokazao da i dalje može da igra na vrhunskom nivou, a Tijago Silva je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izuzetno popularan među navijačima londonskog kluba.

Silva je u Čelsi stigao 2020. godine, a sa "plavcima" je 2021. osvojio Ligu šampiona, evropski Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo. On je pre Čelsija igrao za Pari Sen Žermen, Milan, Fluminense, Dinamo iz Moskve, B tim Porta, Huventude i Futebol.

Silva je ove sezone za ekipu sa Stamford bridža odigrao 13 utakmica i postigao je jedan gol. Za reprezentaciju Brazila nastupio je na 113 mečeva i sedam puta se upisao u listu strelaca.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silvi se ostaje u Londonu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2023

Fudbaler Čelsija Brazilac Tijago Silva želi da produži ugovor sa londonskim klubom, prenose danas britanski mediji. Tijago Silva (39) ima ugovor sa Čelsijem do juna naredne godine, a brazilski fudbaler planira da i u sezoni 2024/2025. igra za "plavce".

Nastavak na Nezavisne Novine...

SIMEONE GA NE PUŠTA: Molina produžava ugovor sa Atletikom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023

Argentinac bi trebal oda potpiše do juna 2028...Fudbaler Atletika Argentinac Nahuel Molina produžiće uskoro ugovor sa madridskim klubom do juna 2028. godine, prenose španski mediji. Molina je u Atletiko stigao 2022. godine iz Udinezea za 20 miliona evra. On je ranije igrao za Defensu, Boka juniors...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.