Izvor: Njuz.net, 14.Jun.2021, 14:10

Federerovim navijačima nije jasno zašto Đoković ne ide u penziju

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeCEO SVET, 14. jun 2021, (Njuz) – Navijači Rožera Federera sportski su čestitali Novaku Đokoviću na njegovom novom trijumfu na Rolan Garosu, ali i izrazili čuđenje zbog njegovog odbijanja da se povuče i ode u penziju.
Đoković je u finalu Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu pobedio Stefanosa Cicipasa i tako postao prvi teniser koji je u karijeri osvojio sve Grend slem turnire >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << dva puta.


– Đoković je veliki šampion, sigurno jedan od najvećih u istoriji i tu nema nikakvog spora – priznaje Džon Brekston, Federerov navijač iz SAD. – Iza sebe ima neverovatnu karijeru, pregršt osvojenih trofeja na najznačajnijim trunirima, postavio je brojne rekorde i stvarno mi je nejasno zašto u ovim godinama insistira na nastavku karijere. Porodičan je čovek, ima dvoje dece i mislim da bi trebalo više da se posveti njima. Putovanje sa turnira na turnir i ogromni fizički napori kojima se izlaže mu sigurno mnogo teže padaju danas nego pre 7-8 godina. Uz dužno poštovanje prema svemu što je postigao, verujem da je vreme da se povuče, najpre zbog sebe, publike, ali i zbog drugih igrača na turu – jasan je Brekston.


Slične stavove dele i drugi navijači švajcarskog asa koji su svoje utiske o finalnom meču Rolan Garosa i Đokovićevoj igri objavili na društvenim mrežama.


– Vidi se po Novakovoj igri da to nije isti teniser kao na vrhuncu karijere. Prva dva seta protiv Cicipasa su bila baš mučenje i za njega i za publiku. Godine čine svoje što se vidi po njegovom kretanju koje je sada dosta lošije, udarci slabiji, a padovi u igri su sve češći – napisao je na Tviteru Švajcarac Martin Brugel – Njegovo konstantno odlaganje odlaska u penziju samo produžava agoniju. Mislim da bi trebalo da se suoči sa istinom i prihvati činjenicu da su njegovi najbolji dani prošlost. Čovek je osvojio gotovo sve što se može osvojiti, zaradio dovoljno novca da ne mora ništa da radi tokom ostatka života i zato bi trebalo da što pre završi karijeru i sve nas poštedi mučenja – poručio je ovaj teniski zaljubljenik.
Bojan Savić


The post Federerovim navijačima nije jasno zašto Đoković ne ide u penziju appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Federer,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.