Djoković posle preokreta do druge titule na Rolan Garosu

Izvor: Beta, 13.Jun.2021, 19:42

Djoković posle preokreta do druge titule na Rolan Garosu

Najbolji teniser sveta Novak Djoković osvojio je danas titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske, pošto je u finalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa posle velike borbe u pet setova sa 6:7(6), 2:6, 6:3, 6:2, 6:4.Djoković je do druge titule na Rolan Garosu, posle one osvojene 2016. godine, stigao posle četiri sata i 11 minuta. Najbolji teniser sveta osvojio je 84. trofej u karijeri, a 19. grend slem titulu, čime se primakao rekorderima Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu, koji su osvojili po 20.Takodje, drugom titulom na Rolan Garosu Djoković je postao prvi teniser u Open Eri koji je sva četiri gren slem turnira osvojio barem dva puta.Djoković je istovremeno postao i prvi teniser posle 2004. godine koji je posle 0:2 u finalu Otvorenog prvenstva Francuske došao do 3:2. To je ujedno i njegova prva pobeda u finalu nekog grend slema nakon što je gubio 0:2.Na drugoj strani, Cicipas u svom prvom grend slem finalu nije uspeo da stigne i do prve titule sa jednog od najvećih turnira.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVEROVATNE CIFRE: Novak titulom u Parizu stigao do fantastične zarade

Izvor: Kurir, 13.Jun.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je posle pet setova i preokreta u finalu protiv Stefanosa Cicipasa na Rolan Garosu, 19. Grand slem titulu.

Nastavak na Kurir...

(VIDEO) NOVAK ĐOKOVIĆ TVERKUJE Pokazao da i ovo ume! Osvojio Rolan Garos, a urnebesni potez oduševio sve - trese za sve pare

Izvor: Blic, 13.Jun.2021

Novak Đoković je danas osvojio Rolan Garos. Do druge grend slem titule u Parizu, a čak 19. u fantastičnoj karijeri, stigao je pobedivši debitanta u velikom finalu, Stefanosa Cicipasa, dok je Filip Krajinović na originalan način čestitao Noletu.

Nastavak na Blic...

Đoković osvojio Rolan Garosa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jun.2021

Novak Đoković osvojio je, po drugi put u svojoj karijeri, titulu prvaka Rolan Garosa. On je u finalu turnira u Parizu poedio grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa. Đoković je najpre izgubio prva dva seta sa 6:7, 2:6, da bi zatim u tri seta napravio prekret sa 6:3, 6:2, 6:4. Ovo je 19 grend-slem titula...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Đoković nastavio dominaciju i povećao prednost nad rivalima

Izvor: RTS, 14.Jun.2021, 06:32

Najbolji teniser današnjice osvajanjem Rolan Garosa nije samo ušao u istoriju kao prvi čovek koji je svaki od grend slemova osvojio najmanje po dva puta, već je dodatno uvećao prednost nad najvećim rivalima na ATP-rang listi. Đoković je u nedelju trijumfovao u Parizu posle dramatičnog...

Nastavak na RTS...

Novakova glava-stena i pojačana GOAT biografija (VIDEO)

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2021

Nepuna dva dana posle gigantske pobede nad Rafaelom Nadalom, Novak Đoković gubio je sa 0-2 u setovima u finalu sa Stefanosom Cicipasom, ali je na kraju slavio sa 6:7 (6-8), 2:6, 6:3, 6:2, 6:4. Time je osvojio svoju 19. grend slem titulu i drugu na Rolan Garosu.

Nastavak na N1 televizija...

Iznenadićete se: Novak Đoković na krovu sveta, a poznati voditelj mu uputio posebnu poruku (FOTO)

Izvor: Story, 14.Jun.2021

Novak Đoković osvojio Rolan Garos – udarna vest koja je raspametila Srbiju jer je nepobedivi teniser opet nas je učinio ponosnim. Nakon četiri sata borbe protiv Stefanosa Cicipasa pobedio ga je sa 3:2 u setovima, publika je uživala u maestralnom nadmetanju dva velikana.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.