Dženifer Lopez je BOMBA u 50-oj godini - a tek da vidite njenu majku, koja ima 74! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez je BOMBA u 50-oj godini - a tek da vidite njenu majku, koja ima 74! (FOTO)

Dobar gen.

Majka Dženifer Lopez, Gvadalupe Rodrígez možda ima 74 godine, ali ako pitate nju, ne oseća se staro. Ako pitate nas, ni ne izgleda staro, što dokazuju novije slike na Instagram nalogu ćerke DŽenifer.

Lupe, kako je zove porodica, je inače učiteljica u penziji i domaćica koja se 1999. rastala od Dženiferinog oca Dejvida Lopeza. Od tada se u potpunosti okrenula brizi o porodici, pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o Dženifer kojoj je velika podrška, bez obzira na to što i sama Dženifer već ima 50 godina. Redovno putuje sa Džen na turneje na kojima između ostalog brine o deci glumice i pevačice.

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 12. Дец 2019. у 12:34 PST

Lupe je kao mlada imala aspiracije da postane pevačica i glumica, ali kako je odrasla u teškom siromaštvu, njena majka ju je odvratila od želje da postane zvezda. Tvrdila je da je uspeh rezevisan samo za belce, a ne za degradiranu grupu u američkom društvu kao što je to ona s latino korenima.

"Školujem troje dece, otplaćujem kredit i nije mi lako" Mina Lazarević ŠOKIRALA PRIZNANJEM KAKO ŽIVI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.