Dedić: Više od 16.000 penzionera došlo je pod udar izvršitelja

Izvor: Beta Video, 20.Maj.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dedić: Više od 16.000 penzionera došlo je pod udar izvršitelja

BEOGRAD - Član predsedništva udruženja sindikata penzionera Srbije Vladimir Dedić rekao je da je više od 16.000 penzionera došlo je pod udar izvršitelja, prevashodno zbog dugova komunalnim organizacijama, rekao je Dedić i dodao da su njima izvršitelji skidali od penzija preko Fonda PIO najčešće bez prethodnog obaveštenja, što je direktno u suprotnosti sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. ``Naime, Fond PIO je protivno ovom zakonu dostavljao, bez sudske odluke i bez znanja građana, sve podatke o penzionerima i takođe mimo sudske odluke obustavljao određene iznose penzija do čak dve trećine``, rekao je Dedić.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Dedić: Nedopustivo da izvršitelji sami određuju svoju cenu

Izvor: Beta Video, 20.Maj.2015

BEOGRAD - Član predsedništva udruženja sindikata penzionera Srbije Vladimir Dedić izjavio je da je nedopustivo to što je izvršitelju ostavljeno pravo da po svom nahođenju određuje cenu svog rada, tako da za dug od 500 dinara ukupna suma za troškove koje građanjin mora da plati dostiže i 30.000...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.