Izvor: NaDlanu.com, 04.Sep.2010, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće ukinuta dupla primanja funkcionerima u penziji

BEOGRAD, 4. septembra 2010. (Beta) - Ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić najavio je da će biti ukinuta mogućnost da penzionisani poslanici i državni funkcioneri istovremeno primaju penziju i punu platu, objavio je Pres u subotu. Kako je Ljajić kazao za taj beogradski dnevnik, Zakon o penzijsko-invalidskom osiguranju biće promenjen kako bi se regulisala primanja državnih funkcionera koji su u penziji. ...
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Biće ukinuta dupla primanja funkcionerima u penziji

Izvor: EMportal, 04.Sep.2010

Ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić najavio je da će biti ukinuta mogućnost da penzionisani poslanici i državni funkcioneri istovremeno primaju penziju i punu platu, objavio je današnji Press.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.