Biće rakije! Tomina penzija ne znači i kraj radnog veka!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2017, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće rakije! Tomina penzija ne znači i kraj radnog veka!

Posle pisanja medija da će 31. maja podneti zahtev za penziju, predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je za beogradske medije da njegov odlazak u penziju ne znači da će prestati da radi. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Nikolić poznat kao dobar domaćin, da u rodnoj Bajčetini peče rakiju zaštićenog imena (Tomovača), a da je na ovim prostorima odvajkada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << cenjena dobra kapljica, eto možda nagoveštaja čime bi osnivač Srpske napredne stranke mogao da se bavi u skorijoj budućnosti.

- Odlazak u starosnu penziju ne znači da ću prestati da radim. Uvek ću biti spreman da svoje znanje i iskustvo stavim na raspolaganje za dobrobit i napredak Srbije - rekao je predsednik Srbije za "Politiku".

On će moći će da računa na primanja od 104.000 dinara mesečno, koliko po zakonu iznosi 80 odsto od njegove predsedničke plate od 130.000 dinara, a dobiće i zakonske privilegije koje sleduju bivšim predsednicima: kancelariju, savetnika, sekretara, obezbeđenje, automobil, status počasnog predsednika, diplomatski pasoš.

Šest meseči po završetku mandata primaće punu predsedničku platu, a taj period može, na zahtev da se produži na godinu dana.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.