BLIŽI SE KRAJ JEDNE ERE: Vasilis Spanulis razmišlja o penziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 19:27

BLIŽI SE KRAJ JEDNE ERE: Vasilis Spanulis razmišlja o penziji

"Ne znam šta ću raditi. Voleo bih da nastavim da radim nešto što je povezano sa košarkom."

Legendarni plejmejker Olimpijakosa Vasilis Spanulis govorio je o svojim planovima, a s obzirom da u maju puni 39 godina, jasno je da se uskoro nazire i vreme za penziju.

Večeras u 21.00 igra se meč za prvi trofej u sezoni u Italiji - u Superkupu se sastaju Juventus i Napoli. Kvota na keca je 2,60, iks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 3,30, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Napoli.

Fenomenalni Grk se dotakao i te teme, te istakao da će uskoro doći momenat kada će morati da okači patike o klin posle zaista impozantne karijere.

- Naravno, razmišljao sam o tome. Imam 38 godina, na putu sam ka 39, verovatno će to doći uskoro - rekao je Spanulis u intervjuu za France 24.

Kada god se potegne priča o penzionisanju sportista, na to se nadovezuje priča i pitanje - šta posle igračke karijere?

- Ne znam šta ću raditi. Voleo bih da nastavim da radim nešto što je povezano sa košarkom - rekao je Spanulis.

Inače, njemu ugovor ističe na kraju sezone sa Olimpijakosom.

Popularni "Bili" je trostruki osvajač Evrolige i MVP Fajnal fora. Osvajao je najjače klupsko takmičenje na Starom kontinetu sa Panatinaikosom i Olimpijakosom. Vasilis je nosilac pregršt individualnih priznanja i na klupskom i reprezentativnom nivou.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.