Igrači Partizana otputovali u Baku

Izvor: B92, 27.Jul.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Partizana otputovali u Baku

Fudbaleri Partizana otputovali su u Baku gde se sa Interom sastaju u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

To će biti prvi takmičarski meč za ''crno-bele'' u novoj sezoni. Igrači Intera su u prvom kolu posle dvomeča eliminisali ekipu Rabotničkog. U Azerbejdžan je otputovalo 18 Partizanovih igrača: Mladen Božović, Darko Božović, Đorđević, Ngambi, Juca, Moreira, Paunović, Lazić, Bogunović, Petrović, Sikimić, Ljajić, Knežević, Diara, Miljković, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marinković, Obradović, Čadikovski.

U ponedeljak ''crno-beli'' će imati trening u vreme odigravanja utakmice (16 časova po našem vremenu) na nacionalnom stadionu Tofik Bahramov. Inter svoje prvenstvene mečeve inače igra na stadionu Šafa (8000 mesta), ali evropske utakmice igra na dosta većem nacionalnom stadionu.

U poslednjoj proveri pred utakmicu sa Interom, Partizan je u Beogradu poražen sa 3:1 od Olimpika iz Liona.

Prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se u utorak od 16 časova po našem vremenu, a revanš je 6. avgusta u 20.45 na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Mladen Obradović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baku nije bauk

Izvor: Glas javnosti, 28.Jul.2008, 09:37

Fudbaleri Partizana će novu takmičarsku godinu otvoriti gostovanjem Interu iz Bakua u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ekipi za koju je malo ko čuo u Srbiji, ali koja, bez obzira na anonimnost, može u priličnoj meri da im zagorča život. Da do toga ne bi došlo, potrudiće se...

Nastavak na Glas javnosti...

LŠ: Vetar popravio raspoloženje crno-belih

Izvor: Mondo, 28.Jul.2008

Izabranici Slaviše Jokanovića odradili trening pred prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Interom iz Bakua, kojim će zvanično početi sezonu 2007/08. Ivan Obradović trenirao i verovatno će zauzeti mesto uz levu aut-liniju.

Nastavak na Mondo...

Đorđević: Jači smo od Intera i vrućine

Izvor: Blic, 28.Jul.2008

Inter danas (u 16 sati) neće biti jedini protivnik fudbalerima Partizana u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Visoka temperatura i velika vlažnost vazduha, koji su dočekali ekspediciju crno-belih po sletanju u Baku, dodatno će otežati posao prvaku Srbije...Kapiten našeg šampiona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.