Zaljubljeni Gasttozz otkriva: Oženiću Goranu!

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaljubljeni Gasttozz otkriva: Oženiću Goranu!

Nenadu Marinkoviću Gasttozzu učešće u rijalitiju Parovi i Maldivi, pored popularnosti i pobede koju je ostvario, donelo je i veliku ljubav. 

Nakon što je svoje učešće nastavio u rijlitiju Maldivi, Gasttozz je tokom jedne večeri upoznao Goranu Babić, koja im je to veče pevala i potpuno "odlepio" za njom. Kako i sam kaže, bila je to ljubav na prvi pogled, a nakon izlaska iz šoua, pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ga je sačekala i od tada su postali nerazdvojni. Svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije putem društvenih mreža i obožavaocima pokazuju, koliko uživaju u svojoj ljubavi.

Da su njegovo namere ozbiljne, govori i Gasttozzova izjava u kojoj opisuje svoju vezu sa Goranom i dodaje da će je oženiti ako treba: "- Meni je lepo sa njom i nije mi dosadno. Sve sa njom ima posebnu draž. Privukla me je na prvi pogled, jer volim nestvarno lepe žene kao što je ona i odmah sam poželeo da je osvojim i da bude moja. Ima da je ženim ako treba", rekao je Marinković za Alo.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

GASTOZ ZALJUBLJEN U GRANDOVU ZVEZDU: Oženiću se Goranom!

Izvor: Kurir, 22.Jul.2015

Ljubavne varnice koje su sevnule između pobednika rijalitija „Parovi“ Nenada Marinkovića Gastoza i pevačice Gorane Babić kada su se sreli u “Hotelu Maldivi” kulminirale su u javnosti. Oni su od Nenadovog izlaska nerazdvojni i već uveliko prave planove o zajedničkom životu..."Nismo se razdvojili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.