Zabrinula fanove: Bivša učesnica Parova završila u bolnici!

Izvor: Svet plus, 09.Dec.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrinula fanove: Bivša učesnica Parova završila u bolnici!

Bivša učesnica rijalitija Parovi, Atina Ferari, veoma je zabrinula svoje fanove, kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz bolnice.

Poznata učesnica Parova, zadržana je u bolnici zbog problema sa zdravljem, a u opisu fotgrafija, otkrila je o čemu je zapravo reč: "Dragi pratioci, zbog trenutne malaksalosti i zdravstvenih poteškoća moj dolazak na koncert Hasana Dudića, koji se održava večeras u Smederevu, se otkazuje. Vi budite humani >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i posetite obavezno taj koncert, a mi se vidimo neki drugi put", napisala je Atina Ferari, a onda je usledila lavina komentara zabrinutih fanova.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.