Vesna Rivas nakon Parova u šoku: Zašto ja nisam pobedila?

Izvor: Svet plus, 21.Jul.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas nakon Parova u šoku: Zašto ja nisam pobedila?

Vesna Rivas teško je podnela poraz u finalu rijalitija Parovi, te je poslednjih dana utučena i stalno se pita gde je pogrešila.

Poznatoj pevačici, pozlilo je nakon izbacivanja u finalu Parova, jer nije mogla da poveruje da je zauzela 12. mesto: "Ovo nije fer, ja ne mogu da verujem šta se dešava! Zar je realno da oni ljudi ostanu tamo, a da ja ispadnem. Ja nisam zaslužila da budem 12. po redu", kaže izvor koji se nalazio na licu mesta: "Pokloniću ovih pišljivih 1.000 evra što sam osvojila u humanitarne svrhe. Nisam bila u rijalitiju zbog para i ne nerviram se zbog nagrade, već zbog drugih stvari", zaključila je Vesna kroz suze.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.