Type/Life (Tipo/Život)

Izvor: Plakatt.com, 07.Dec.2010, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Type/Life (Tipo/Život)


Kulturni Centar Grad, Beograd
Tuesday 21 Dec 18:00

Šuma lebdeće tipografije
Četiri dizajnera — Nensi Frejlik, Nadra Moric, Zvezdana Stojmirović i Azin Vali — predstavljaju Type/Life (Tipo/Život), prostornu instalaciju o promenljivosti jezika. Parovi reči koji predstavljaju osnovne dualitete savremenog života, otisnuti su na velikim prozračnim balonima, sačinjavajuci sanovit ambijent za druženje i razmišljanje.
Projektom Type/Life (Tipo/Život), pozivamo vas da fizički doživite jezik današnjice. Zaljuljajte se na postavljenim ljuljaškama, napred-nazad preko tipografske granice povučene na podu. Promenite stav. Razmislite o vašim ličnim životnim dvojnostima. Možda poželite da ih napišete na jednom od praznih balona i priložite postavci. Prolutajte našim ambijentom i vašim mislima, uključite se i pridružite!"
Izložba je otvorena do 28. decembra

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.