Toma Blek Panter drukara: Ministri kad su sa ljubavnicama, daju najveći bakšiš!

Izvor: Svet, 13.Mar.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toma Blek Panter drukara: Ministri kad su sa ljubavnicama, daju najveći bakšiš!

Toma Blek Panter, u rijalitiju “Parovi”, otkrio je da na njegov splav dolaze srpski političari sa ženama, ali češće sa ljubavnicama. On ih ne otrkiva, ali je za trideset godina, koliko je u poslu bio direktan krivac za tri razvoda braka.
“Dolaze ministri i političari sa ženama i tada mogu da pevam i sviram, ali nema vitamina” – rekao je, misleći da nema novca. “Kad sledeći put dođu, povedu ljubavnice, a pred njima ne žale novac. Tad mi zaradimo tri puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << više nego kad su bili sa ženama.
Toma Jovanović dodao je da je bilo situacija da su žene dolazile na njegov splav i zaticale muževe sa ljubavnicama, vikale i svađale se: “Tako si ti na putu?! Šta radiš ovde?”
Toma Blek Panters je rekao je da se u rijalitiju oseća kao u srpskom Parlamentu, da su svi učesnici zanimljivi i  “ako je Obama kao crnac mogao da bude predsednik SAD, onda on, ciganin može da bude i predsednik Skupštine”.
Ubrzo je, međutim, pokazao da ima mnogo nedostataka, od kojih je jedan – da ne zna da čita – pokazao, kada mu je produkcija dala zadatak da sve učesnike obavesti šta su im aktivnosti u narednim satima.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toma Blek Panter drukara: Ministri kad su sa ljubavnicama, daju najveći bakšiš!

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2015

Toma Blek Panter, u rijalitiju “Parovi”, otkrio je da na njegov splav dolaze srpski političari sa ženama, ali češće sa ljubavnicama. On ih ne otrkiva, ali je za trideset godina, koliko je u poslu bio direktan krivac za tri razvoda braka...“Dolaze ministri i političari sa ženama i tada mogu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.