Svi kažnjeni: Zorica polomila tanjir, produkcija smanjila glavnu nagradu! (video)

Izvor: Svet, 11.Feb.2016, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi kažnjeni: Zorica polomila tanjir, produkcija smanjila glavnu nagradu! (video)

Glavna nagrada u rijalitiju “Parovi” iznosila je 90.000 evra, ali nakon incidenta u kom je Zorica Dukić polomila tanjir u toku emisije, produkcija je rešila da smanji iznos nagrade za 10.000 evra.
Osim što glavna nagrada sada iznosi 80.000 evra, Zorici je oduzeto 1.000 evra od honorara. Voditeljka Jelena Petković rekla je da su učesnici kažnjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zbog neprihvatljivog ponašanja Dukićeve u programu koji se emitovao uživo, prenosi telegraf.rs.
Pogledajte šta je Zorica uradila:
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Svi kažnjeni: Zorica polomila tanjir, produkcija smanjila glavnu nagradu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016

Glavna nagrada u rijalitiju “Parovi” iznosila je 90.000 evra, ali nakon incidenta u kom je Zorica Dukić polomila tanjir u toku emisije, produkcija je rešila da smanji iznos nagrade za 10.000 evra...Osim što glavna nagrada sada iznosi 80.000 evra, Zorici je oduzeto 1.000 evra od honorara. Voditeljka...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.