Svadba u Parovima: Gasttozz i Zorica se sutra večavaju pred kamerama!

Izvor: Svet plus, 17.Jun.2016, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svadba u Parovima: Gasttozz i Zorica se sutra večavaju pred kamerama!

Gasttozz i Zorica Dukić u rijalitiju Parovi definitivno će se venčati pred milionskim auditorijumom.

Iako su mnogi pomislili da je reč o marketinškom triku kako bi došli do finala. Zorica i Gasttozz definitivno su rešili da svoju ljubav kjrunišu brakom pred kamerama. Kako su i sami više puta izjavljivali, romansa je započeta u Parovima, te je red da se tu i zavetuju na večni ljubav: "S obzirom na to da je pravo venčanje u pitanju, biće prisutan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pravi matičar, familija mlade i mladoženje, smenjivaće se pevači i mnogobrojni gosti. Donosiće darove, a mlada i mladoženja će ispoštovati sve što nalaže srpska tradicija", kažu čelni ljudi televizije Happy i dodaju da su dolazak na svadbu najavilew mnoge ličnosti iz sveta muzike, kao i porodica, prijatelji i rođaci:

"Mada je u medijima predstavljeno drugačije, majka Nenada Marinkovića dolazi da podrži svog sina. Biće tu i Gastozov otac Đura Sinđelić i drugi rođaci. Na ekranu uživo u programu, pratićemo da li je situacija baš onakva kakvom je predstavljena u javnosti", rečeno je za Happy.rs iz produkcije televizije.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Svadba u Parovima: Zorica i Gasttozz dočekuju goste! VIDEO

Izvor: Svet plus, 18.Jun.2016, 15:08

Danas će se u rijalitiju Parovi odigrati pravo venčanje između Zorice Dukić i Nenada Marinkovića Gasttozza...Prvo rijaliti venčanje održaće se u Parovima, a mlada i mladoženja su Gasttozz i Zorica. Od jutros su mladenci ali i ostali ukućani vile krenuli sa pripremama. Oko 13 časova došla...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.