Seksi manekenka iz Crne Gore ulazi u “Parove”!

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi manekenka iz Crne Gore ulazi u “Parove”!

Seksi manekenka Maja Savović iz Crne Gore potpisala je ugovor sa Hepi televizijom i za nekoliko dana bi trebalo da se nađe u rijaliti šouu “Parovi“.
Kako je izjavila za portal Opera17, ona ulazi u luksuznu vilu u Zemunu da napravi haos i da razdrma dosadne ukućane.
Ova seksi manekenka predstavljala je Crnu Goru na izboru za “Miss Diamond of the World” u Africi, a manekenstvom se bavi od 18. godine.
S obzirom na to kako izgleda, nema sumnje da će većina muškaraca u vili biti raspamećena i odlepiti za njom.


#svet
The post Seksi manekenka iz Crne Gore ulazi u “Parove”! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Seksi manekenka iz Crne Gore ulazi u “Parove”!

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2015

Seksi manekenka Maja Savović iz Crne Gore potpisala je ugovor sa Hepi televizijom i za nekoliko dana bi trebalo da se nađe u rijaliti šouu “Parovi“...Kako je izjavila za portal Opera17, ona ulazi u luksuznu vilu u Zemunu da napravi haos i da razdrma dosadne ukućane...Ova seksi manekenka predstavljala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.