Saša Ćurčić izbačen iz “Parova”

Izvor: Poznati.info, 09.Mar.2011, 02:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ćurčić izbačen iz “Parova”


Fudbaler Saša Ćurčić je konačno izbačen iz rijalitija 'Parovi' nakon što je gotovo od početka takmičenja vređao mnoge javne ličnosti, promovisao najniže ljudske osobine, počev od vređanja, alkoholisanja, vulgarnosti pa do fizičkog nasrtaja na Grua zbog čega je bio privremeno izbačen. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<
'Saša Ćurčić je doprineo svojom duhovitošću i iskrenim komentarima da rialiti emisija 'Parovi' bude daleko gledanija nego pre njegovog ulaska u vilu, ali je njegovo ponašanje poslednjih dana bilo mimo koncepta produkcije 'Tv Hepi' - rekla je Silvana Stankovic, portparol 'Inveja' u čijem je sastavu i ova televizija.
U toku sinoćne žurke je optužio paparaca Kobru i Željka Samardžica da su pedofili i fizički je nasrnuo na Slađu Delibašić, koju je nazvao kurvom i opsovao je nekoliko puta. U tom trenutku iz salona se čuo vrisak Ivane Milunovic: 'Ðani nemoj', kada ju je gurnuo na stub i gađao vazom za cveće.
Produkcija je nekoliko puta upozoravala Ðanija, ali su događaji od sinoć očigledno bili samo kap koja je prelila čašu.
izvor: Blic
Slične, interesantne teme: Saša Ćurčić javno optužio Kobru i Željka Samardžića za pedofiliju Parovi: Tuča između Grua i Đanija Saša Ćurčić Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.