Đani Ćurčić izbačen iz Parova

Izvor: Blic, 08.Mar.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đani Ćurčić izbačen iz "Parova"

Fudbaler Đani Ćurčić konačno je izbačen iz rialitija "Parovi" nakon što je mesecima promovisao najniže ljudske osobine, od fizičkih nasrtaja do vređanja, alkoholisanja i vulgarnosti.

- Saša Ćurčić je doprineo svojom duhovitošću i iskrenim komentarima da rialiti emisija "Parovi" bude daleko gledanija nego pre njegovog ulaska u vilu, ali je njegovo ponašanje poslednjih dana bilo mimo koncepta produkcije "Tv Hepi" - rekla je za "Blic" Silvana Stanković, portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Inveja" u čijem je sastavu i ova televizija.

Đani je izbačen zato što je sinoć, tokom rođendanske proslave, ponovo vređao pojedine poznate ličnosti, a kada je njegova "devojka" pokušala da ga urazumi gurnuo ju je na stub i gađao ju je vazom za cveće.

Ovo je bio samo jedan od njegovih ispada.

Kada je ušao u šou prvi put javno je izvređao mnoge VIP ličnosti poput Lepe Brene, Branislava Lečića, Olivere Kovačević, Željka Joksimovića i druge, a prilikom Gruove posete se i potukao.

Produkcija ga je tada izbacila, ali ga je ubrzo vratila glasovima gledaoca.

Ipak, Đani je nastavio po starom i sada je definitivno izbačen.

Povezane vesti: Publika odlučuje da li se Đani vraća u “Parove”

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đani konačno izbačen iz Parova

Izvor: SrbijaNet.rs, 08.Mar.2011

Bivši fudbaler Saša Ćurčić po drugi put je izbačen je iz rijalitija ’Parovi’, a i ovaj put je razlog vređanje javnih ličnosti i nekontrolisano ponašanje. Ćurčić je sinoć na rođendanskoj žurci, ničim izazvan, osuo paljbu po pevaču Željku Samardžiću, kojeg je nazvao ’pedofilom’.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Saša Ćurčić izbačen iz “Parova”

Izvor: Poznati.info, 09.Mar.2011, 02:56

. Fudbaler Saša Ćurčić je konačno izbačen iz rijalitija 'Parovi' nakon što je gotovo od početka takmičenja vređao mnoge javne ličnosti, promovisao najniže ljudske osobine, počev od vređanja, alkoholisanja, vulgarnosti pa do fizičkog nasrtaja na Grua zbog čega je bio privremeno izbačen.. 'Saša...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.