Ružica besna na Filipa: Ponaša se kao neka slina!

Izvor: Scandal.rs, 11.Jun.2015, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica besna na Filipa: Ponaša se kao neka slina!

Ružica Veljković i Filip Đukić pre više od mesec dana započeli su svoju vezu u rijalitiju “Parovi”, ali nakon što su imali prilike da svakodnevno uživaju u svojoj ljubavi, produkija je odlučila da ih stavi na test, te ih je nedavno i razdvojila.

Bivšoj Modelsici sve teže pada razdvojenost od Filipa, koji trenutno boravi u Domaćinskoj kući, dok se ona sa Zmajem od Šipova i još nekolicinom ukućana, nalazi u luksuznoj vili “Parova”. Jedinu mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da se vide imaju preko malog ekrana, ali je Ružica pobesnela kada je ugledala kako se njen dečko ponaša dok ona pati za njim.

Manken je odlučio da se tokom uključenja uživo izležava u krevetu, verovatno zbog napornog fizičkog rada koji ima u Domaćinskoj kući, dok je takva njegova odluka veoma zasmetala mankenki.

“Ne mogu da verujem kako se ponaša, slina jedna. On se šetka po kući i izležava, umesto da gleda prenos. Vidim da im je uključen televizor, ali ga to ne zanima. A onda kad se sretnemo, kao nedostaješ mi i slične fore. Strašno”, rekla je ljutito Ružica.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.