Razdvajalo ih obezbeđenje: Mili i Tihomir se potukli u Parovima! VIDEO

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razdvajalo ih obezbeđenje: Mili i Tihomir se potukli u Parovima! VIDEO

Noćas je u popularnom rijalitiju Parovi došlo i do tuče između novog ukućanina Tihomira Filipovića i Milija Radulovića, pa je obezbeđenje moralo da reaguje.

Ni je prošlo ni par sati kako je Tihomir ušao u vilu, a već je uspeo da se potuče. I to sa Milijem, koji je nekoliko dana ranije u Parovima, imao incident sa Miljanom Kulić. Nije najjasnije zašto su se ova dva momka sukobila, ali može se zaključiti da je Tihomira iznerviralo Milijevo ponašanje. On je u jednom momentu pošao da udari Milija glavom, ali ih je razdvojio Nikola Lakić. Nedugo zatim moralo je uđe obezebeđenje i razdvoji dvojicu takmičara jer su nastavili sa sukobom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.