Provaljene: Učesnice “Parova” imale seks u tuš kabini?

Izvor: Svet, 14.Jun.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provaljene: Učesnice “Parova” imale seks u tuš kabini?

Prošla je još jedna emisija “Parograf” u kojoj je ovaj put učestvovala Ana Spasojević.
Nakon emisije Nevena Hot i Maja Stevović ušle su u tuš kabinu gde su ostale neko vreme.
Svi stanari vile posmatrali su šta se dešava, a kada su njih dve izašle iz kupatila, svi su počeli da se smeju. Ništa se nije čulo ni videlo, a “Parovi” naslućuju da su se njih dve ljubile, a možda i nešto više od toga.
Podsetimo, Maja Stevović je ušla u rijaliti pre nekoliko dana, a najavila je da će biti sa Mirjanom Lazarević iz Laktaša sa kojom se pred kamerama i poljubila u usta.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

LEZBO SCENE U VILI: Nevena Hot i Maja Stevović imale seks u tuš kabibi?!

Izvor: Kurir, 14.Jun.2016

...Svi stanari vile posmatrali su šta se dešava, a kada su njih dve izašle iz kupatila, svi su počeli da se smeju Ništa se nije čulo ni videlo, a “Parovi” naslućuju da su se njih dve ljubile, a možda i nešto više od toga..Podsetimo, Maja Stevović je ušla u rijaliti pre nekoliko dana,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.