Produžen rok za vantelesnu oplodnju iz Fonda “Sveta Petka“

Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen rok za vantelesnu oplodnju iz Fonda “Sveta Petka“

Bračni parovi koji se leče od steriliteta, a žive u niškoj Opštini Medijana, mogu se, umesto do 7. aprila, za vantelesnu oplodnju koja će biti finansirana iz opštinskog Fonda “Sveta Petka” prijaviti do 20. aprila.

Rok je produžen za još 14 dana, kažu u Opštini Medijana, kako bi se što većem broju zainteresovanih bračnih parova izašlo u susret.

Prijava treba da sadrži zahtev za korišćenje sredstava, overenu fotokopiju izvoda iz matične knjige venčanih, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << overene fotokopije ličnih karata oba supružnika kao dokaz da najmanje 6 meseci žive u opštini Medijana, kao i fotokopiju medicinske dokumentacije.

Nju čine spermogram i bazični hormonski status ne stariji od 6 meseci, HSG i otpusne liste sa prethodnih ginekoloških operacija, inseminacija i vantelesnih oplodnji, ukoliko ih je bilo.

Prijava se podnosi Komisiji za predlaganje korišćenja sredstava Fonda «Sveta Petka» na adresu Gradska opština Medijana (Pariske komune bb Niš), lično ili poštom. Više informacija može se videti na sajtu GO  Medijana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.