Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Maj.2013, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi u drugom braku se znatno rjeđe rastaju

Životna dob, ljubavno iskustvo i realniji stavovi doprinose stabilnijem drugom braku. Tako su parovi u drugoj bračnoj zajednici sretniji i ispunjeniji, a puno se rjeđe i razvode, pokazalo je istraživanje britanskog Udruženja za brak. Prema statistici, šanse da će drugi brak završiti razvoda iznose 31 posto, dok je u prvom braku vjerovatnost bračnog neuspjeha 45 posto, piše "Daily Mail". Osim toga, istraživači su otkrili da znatno veće šanse za pronalazak sreće u drugom braku imaju rastavljeni muškarci. "Generalno gledano, drugi brakovi su uspješniji nego prvi jer su partneri obično zreliji, voljni se obvezati te promišljeniji oko ulaska u Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/seks-i-veze/parovi-u-drugom-braku-se-znatno-rjedje-rastaju.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Drugi brak je uvek uspešniji

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Maj.2013, 12:00

Parovi u drugoj bračnoj zajednici su srećniji, ispunjeniji, a stopa razvoda “popravnog” braka je mnogo manja. Razlog tome su životna dob, prethodno ljubavno iskustvo i realniji životni stavovi, pokazalo je [..]

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.