Parovi: Svi takmičari neverni

Izvor: Dzungla.org, 15.Jan.2012, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Svi takmičari neverni

Za doček Pravoslavne nove godine, mnogo je onih u rijalitiju “ Parovi” , koji su pokazali da ne poštuju svoje partnere.Muzika, čašica, raspoloženje, i popustile su im sve kočnice
Za doček Pravoslavne nove godine, mnogo je onih u rijalitiju “ Parovi” , koji su pokazali da ne poštuju svoje partnere. Muzika, čašica, raspoloženje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i popustile su im sve kočnice... Bukvalno su se rasparili.
Nikola Paunović igrao je sa svim devojkama, koje su došle na novogodišnju žurku, a njegova draga Sonja nije se odvajala od konobara, a zatim ni od Stefana, dečka Ljubice Mojsovske...
- Vratiću joj trostruko – rekao je Nikola Strahinji Mladenoviću, koji je , zbog flertovanja sa mnogim devojkama na žurci bio u stalnoj svađi sa Sonjom Kocić.
– Vidi kako se ponaša, sedi napolju sa konobarom. Užas.
Paunović je, zatim, zapevao “Nije za nju, nije za nju, čovek ko ja da je očima pije...” sve vreme igrajući oko Sonje i konobara, a zatim se uvijao oko drugih devojaka.
- Briga mene šta on radi, to je nebitno, on ipak, spava sa mnom – rekla je Sonja.
U jednom trenutku Nikola je bio toliko iznerviran, a Strahinja ga je podržavao, pa su hteli da prebiju konobara.
- Što se vi ljutite što Sonja provodi vreme sa mnom, kad joj je lepo – pitao je naivno konobar.
- Imam mnogo kose, ali ne dozvoljavam da me šišaju – bila je samouverena Sonja.
Dea Tošić je rekla svom dečku Marku Miljkoviću:
- Idi Marko, muvaj devojke. Vidi koliko ih je.
Tradicionalno, jedni drugima su poželeli sve najbolje u ponoć, a Ceca i njen Milan su se opet posvažali oko toga što rukometašica predugo drži čašu.
- Ostavi me na miru, zabavljam se – brecnula se Svetlana.
– Želim da uživam.
- Uživaj, niko ti ništa ne brani, samo je to što radiš ružno. Moram da ti skrenem pažnju. I da me udariš, ne bih regaovao, ali to neću da dozvolim.
Oko ponoći, u luksuznu vilu ušao je Miloš Vuković Riki, prošlogodišnji pobednik rijalitija “Parovi”, za njim su potrčale sve devojke.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.