Parovi: Sonja Kocić simulirala seks

Izvor: Dzungla.org, 16.Jan.2012, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Sonja Kocić simulirala seks

Kocićka u rijalitiju „Parovi“, pred gledaocima Hepi TV, „jahala“ na muškarcima

Istina ili izazov?
Prihvatila je Sonja Kocić izazov novinara Ivana Gajića da pokaže deo spota Ledi Gage iz pesme „Alehandro“ u kojem se plavuša uvija oko trojice muškaraca i simulira seks. Sve je to posmatrao i Sergej Trifunović koji je juče ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << u šou kao dečko gazdarice vile.
Bez trenutka dvoumljenja, počela je da se mazi uz Nikolu Paunovića, Strahinju Mladenovića i Marka Miljkovića, pokazavši gledaocima Hepi TV šta još ume da radi, osim što zna da peva. Za ovo je dobila veliki aplauz, što joj je očito prijalo.
Cecina kultura
Bivša rukometašica je u „Parovima“ pokazala da previše pije, svakodnevno se svađa sa suprugom Milanom, a sad je pokazala i da joj pristojnost nije jača strana. Nakon prepirke s Mikijem Jevremovićem, divljala je u dnevnoj sobi, dok ju je Milan umirivao i molio da se stiša, a zatim je izašla u dvorište da popuši cigaretu.
Dok joj je Milan pričao, ona je zavukla prste u usta i pokušala da iščačka zube. To je trajalo gotovo minut, a kad je konačno izvadila ostatak ručka, pažljivo ga je zagledala.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.