Parovi: Nevena Marku lupala šamare

Izvor: Pricalica.net, 28.Jan.2011, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Parovi": Nevena Marku lupala šamare

Tek što su ušli u rijaliti „Parovi“, maneken Marko Antić i njegova supruga Nevena počeli su da prave haos. On je ujedno prvu učesnik rijalitija koji je popio prve batine i to od svoje supruge, klupske pevačice Nevene Antić! Naime, Nevena je Marku lupala šamare zbog toga što je po njenom mišljenju bio previše intiman sa Zoricom Dukić, devojkom karatiste Miloša Vukovića. Sve je počelo kada je tokom žurke Zoka počela da se uvija oko Antića, otkopčala mu je košulju i mazila se sa njim prisnije nego sa svojim dečkom. Pošto je slično radio i pre nekoliko dana, njegova žena Nevena nije mogla da toleriše takvo ponašanje, pa im je u jednom trenutku prišla i skrenula im pažnju. Kako su nastavili sa „prljavim plesom“, mlada pevačica je svog muža odvukla u garderobu i usledila je svađa.

Nastavak na Pricalica.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parovi: Marko popio par šamara od supruge!

Izvor: Tracara.com, 28.Jan.2011

Maneken Marko Antić dobio je batine u Parovima i to od supruge klupske pevačice Nevene Antić! Naime, Nevena je Marku lupala šamare zbog previše prisnog odnosa sa Zoricom Dukić, devojkom karatiste Miloša Vukovića. Povod za šamare bilo je Zoricino uvijanje oko Marka, kome je otkopčala košulju...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pricalica.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pricalica.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.