Parovi: Marko otkrio Zoričinu tajnu koju je potvrdio gledalac! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jul.2016, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Marko otkrio Zoričinu tajnu koju je potvrdio gledalac! VIDEO

Sinoć tokom nominacija u rijalitiju Parovi, Marko Perović je otkrio tajne Zorice Dukić, koje je potvrdio i izvesni Aleksandar koji se uključio u emisiju!

Marko Perović je sinoć u vili Parova tvrdio da postoji izvesni gospodin Aleksandar Kujović iz Crne Gore, koji može da potvrdi da se Zorica bavila prostitucijom. Taj čovek se kasnije javio u emisiju, pa ga je Marko zamolio da kaže ko je i šta je Zorica, a on je samo rekao da joj je "pala tarifa", a na pitanje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << li je bio sa njom, rekao je da nije "njegov nivo". Gasttozz se nakon toga obratio gledaocu, te mu je poručio da dovede sve momke koji su platili Zoričine usluge, nakon čega je ona ustala i krenula da govori najstrašnije psovke.

Poslušajte ceo razgovor:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.