Parovi: Dalila žestoko napala Dada - Ostavi me ako hoćeš! VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Mar.2017, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Dalila žestoko napala Dada - Ostavi me ako hoćeš! VIDEO

Danas u rijalitiju Parovi Dalila Moreno žestoko je napala svog dečka Dada, zbog čega je on bio u šoku i pokušavao da se opravda!

Danas je u emisiji "Upoznajte Parove" gostovao dečko Dalile Moreno, Dado, koji je takođe bivši stanar poznate vile. Ona je bila neprijatno raspoložena prema njemu, što je i pokazala:"Dado, drago mi je što te vidim. Super izgledaš, kao da uopšte ne pratiš rijaliti. Pitam te u kojim situacijama si ti želeo mene da ostaviš, kada si >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ti meni psovao majku i zašto mi nisi rekao da si svoju bivšu devojku zatvarao u kući i nisi joj davao da izađe? Ja sam tebe zvala, a ne svoju majku. Ako te neko pozdravlja, to sam ja. Ako hoćeš da me ostaviš, ostavi me, ali nemoj tako da se ponašaš. Nema natezanja" vikala je Dalila, dok se Dado pokušao opravdati:"Dalila, šta ti je? Naravno da ne planiram da te ostavim i ne znam otkud ti te informacije".

Celu svađu između njih pogledajte u videu:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.