Parovi: Ceci ispala dojka!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Ceci ispala dojka!

Ako je suditi po ljubomori koju je ispoljio otkako su ušli u rijaliti program "Parovi", Milan Magić, muž Svetlane Kitić, tek kada bude video ovu sliku, imaće "napad". Naime, Kitićeva je gledaocima Televizije "Hepi" pokazala prsa!

Ceci je prilikom presvlačenja u garderobi ispala dojka, što je ona odmah primetila, ali je bilo kasno da reaguje. Nakon što joj je spao peškir kojim se ogrnula, rukometašica je pogledala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u kameru, pa je nastavila sa oblačenjem kao da se ništa nije desilo.

Inače, Svetlana je žena koja je zbog bavljenja sportom uvek imala savršenu liniju, pa su joj tako i takmičari iz luksuzne vile nekoliko puta pozavideli na vitkosti i lepim oblinama, koje je na kraju i pokazala.

Međutim, izgleda da njen suprug nije toliko zaslepljen onim što smo mi videli, pa je pre dva dana izjavio da mu je žena stara i bezobrazna.

- Ja tebe ne podbadam, samo ti govorim gde grešiš. Bezobrazna si. Ja te ne vređam,

Ceca Kitić: Nedostaje mi seks!

a ti činiš da pred kamerama ispadnem nešto što nisam. Ti si bezobrazna. Stara i bezobrazna! - govorio je Milan Magić Ceci.

- Ovde su se mnoge stvari promenile. Ne mogu ni da treniram kad hoću, ne mogu da spavam. Ti me podbadaš, branila se Ceca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.