Parovi: Bobanu pretio Arkan, Ivana Gavrilovića ugrizli za nos

Izvor: Poznati.info, 09.Mar.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Bobanu pretio Arkan, Ivana Gavrilovića ugrizli za nos


Dok su sedeli kraj bazena, Ivan Gavrilović, Peđa D Boj i Boban Radosavljević pričali su o svojim dogodovštinama na nastupima.
Ivan Gavrilović je rekao:
- Pevao sam uu Slankamenu, za dogovoreni honorar. Jedan tip je došao, dok sam pevao pružao mi po sto evra. Ređao je on tako zelene, jednu, drugu, treću. A, onda je prišao i ugrizao me za nos! Nisam znao šta se desilo. Nemam pojma zašto me je ugrizao za nos! Pevao sam, ništa se nije dešavalo, što bi ukazalo da će se tako nešto dogoditi.
- Šta si radio? – pitao ga je Peđa.
- Otišao sam do gazde, u pauzi, uzeo honorar, naravno i onih 300 evra što mi je dao ovaj i polako, zapalio!
- Otišao si?
- Naravno. Oni su me posle jurili, nije me bilo briga. Celu noć su me tražili. Honorar sam zaslužio, a onih 300 evra, to je zbog nosa.
Smejali su se.
- Jednom sam pevao našem najvećem vojniku - počeo je Boban.
- Misliš komandantu? – rekao je Ivan.
- Tako je. Pevao sam komandantu. Tražio je pesmu „Đurđevdan“, a ja tu...
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boban Radosavljević: Odbio sam Arkana!

Izvor: S media, 10.Mar.2011, 01:14

Pevač Boban Radosavljević u rijalitiju „Parovi" priznao je da je rizikovao život jer nije mogao da otpeva pesmu koju mu je na jednoj proslavi tražio pokojni Željko Ražnatović Arkan...- Komandant je tražio da mu otpevam „Đurđevdan", a ja tu pesmu nikad ne pevam i ne znam je. Tada je prišao...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.